Snarveien til å bli gullkunde

Home / Uncategorized / Snarveien til å bli gullkunde

Det er mange grunner til å eie og bruke et kredittkort, men det å bli gullkunde kan virkelig være en stor fordel. Husk blant annet at dette kan gi deg mange avslag, rabatter for å nevne noe, men også tilgang til flyplasslounger over hele verden.

Å bli gullkunde er slett ikke så vanskelig som man skulle tro, og det handler kort og godt om å samle inn poeng. Poeng samler man inn når man bruker kortet, og ofte skal det en endel bruk til for å lykkes. Men selv om det krever mye bruk, så kan man bruke kortet smart uten at man bruker noe mer penger i dagliglivet totalt sett.

Hos mange er det mulig å bruke kortet via en nettbank og på denne måten betale regningene med kredittkortet. Deretter kan du overføre penger fra din lønnskonto for dermed å dekke inn bruken umiddelbart. Bruken av kortet er registrert og du kan dermed nyte godt av poengene du har fått.

Du kan også bruke kortet til å bestille ferieturer, middager med jobben, utlegg for gutteturen og mye mer. Det er rett og slett bare å bestille/betale med å bruke kortet og deretter få utleggene betalt inn på kredittkortkontoen din.

Det handler om å bruke kortet aktivt og smart og hele tiden unngå at man må betale renter på det. Det er på denne måten kortbruken kan være fornuftig og at man får nyte godt av eventuelle bonuser og andre goder som aktiv bruk av kortet måtte gi deg.

Når man samler opp poeng så kan disse også brukes til andre ting som for eksempel å bestille flyreiser eller lignende. Og når du handler mat for flere tusen kroner i måneden, og fyller bensin for flere tusen kroner i måneden – hvorfor bruker du ikke kredittkortet for å samle opp bonuspoeng? Det er jo så utrolig enkelt og du kan da etter bruk eller en gang i måneden overføre penger fra din lønnskonto slik at du aldri blir skyldig penger der.

Det genialt og det er enkelt.