Internettets gleder og fordeler

Home / Uncategorized / Internettets gleder og fordeler

Internett er kanskje den mest fantastiske oppelvelsen som mennesket har klart å utvikle, og når man tenker på hva man kan gjøre og hva man kan oppnå kun ved å ha en internettilkobling så er det nesten slik at man kan bli religiøs!

Religiøs skal vi imidlertid slett ikke bli og det vi ønsker å fokusere litt på i denne artikkelen er hvor raskt det økonomiske kan gå ved hjelp av nettet.

Vi har vel alle hørt begrepet ‘kredittkort på dagen’, og tenkt at ‘jaja, sikkert at det går an’? Faktisk er det ikke så langt fra sannheten, og selv om man etter all sannsynlighet ikke klarer å få et kort i hende på en og samme dag som man søker, så kan i alle fall prosessen i forkant gjøres opp i løpet av svært kort tid.

I praksis betyr det at du ved å oppsøke en bank på nettet faktisk kan søke, få svar og få godkjent din søknad om et kredittkort – og dette skjer gjennom delvis automatiserte prosesser hos banken som tilbyr kortene. Dette er ganske fantastisk å tenke på, og det er liten tvil om at søknadsmulighetene som nå ligger på nett er blitt kraftig forenklet i løpet av de siste 5-10 årene.

På denne måten kan man faktisk få kortet innvilget i løpet av noen timer, og kanskje ha det i posten allerede neste dag eller senest etter tre-fire dager. Dette er egentlig veldig fascinerende, og ikke minst er det kundevennlig og ‘i tiden’. Ting skal gå fort og ‘gæli’ og akkurat det sørger internett for at det gjør.

Av og til kunne det nok vært smart at enkelte ikke fikk et kredittkort så raskt, og det er heller ingen tvil om at systemene har sine svakheter, men dette er det i bunn og grunn ikke så mye å gjøre med. Faktisk kan man søke om 6-7 kredittkort på ett og samme tidspunkt og få alle innvilget, men hvis målet er å lure til seg ekstra kreditt, så er det ingen tvil om at man kan lure bankene også hvis man virkelig ønsker det!