Helt fersk tjeneste

Home / Uncategorized / Helt fersk tjeneste

Vi har skrevet mye om forbrukslån og kredittfinansiering på våre sider, noe som er helt naturlig, og vi er også opptatt av nye bevegelser i markedet.

Det popper opp nye banker som tilbyr forbrukslån til stadighet og i løpet av dette året og det neste er det ventet inn minst to nye og store aktører – deriblant Monobank og Trøims prosjekt Avida Finans. Mange banker betyr at det blir enda vanskeligere for kundene å finne det rette tilbudet som kan tilby best mulige betingelser, og i kjølvannet av dette har det dukket opp flere nettsider som hjelper kundene med å sammenligne disse produktene. STK Finans er den siste av disse og dette er en tjeneste som kundene kan dra god nytte av.

Tjenesten er lagt opp på en svært effektiv måte: det fungerer slik at nettstedet har avtaler med en rekke banker om et samarbeid. I stedet for at du skal sende inn en søknad til for eksempel 10 forskjellige banker og sammenligne resultatene, så kan du heller sende inn én søknad til STK Finans. Din ene søknad vil deretter bli sendt videre til de 10 forskjellige bankene og i løpet av en gitt tid har du det beste av disse tilbudene på bordet!

På denne måten kan du på en effektiv måte skaffe deg markedets beste tilbud ut i fra din personlige økonomiske situasjon, og dette kan du spare godt på.

Tjenesten er naturligvis gratis for deg å bruke og det koster deg altså ingenting ekstra. Slik kan det altså gjøres og man kan derfor undre seg på hvorfor man skal orke å gjøre mer arbeid enn strengt tatt nødvendig.

Går du med tanke om en eller annen form for lån så er det bare å sette i gang prosessen nå – det vil gå helt smertefritt!

Husk også at du kan signere de aller fleste lånedokumentene med din BankID i dag.