Har du flere ubetalte kredittkort?

Home / Uncategorized / Har du flere ubetalte kredittkort?

Har du havnet i en lei økonomisk knipe med flere ubetalte kredittkort som suger kontoen din tom? Da skal du vite at du absolutt ikke er alene om dette, og du skal også vite at det finnes løsninger på det aller meste.

Refinansiering av kredittkort er noe som kan lette deg for mange problemer og som vil være med på å gi deg orden i økonomien – og ikke nok med det: du kan spare godt med penger på å gjøre dette.

En av de aller største farene med å samle opp kredittkortgjeld fra flere forskjellige kort er at man fort kan miste kontrollen på hva man er skyldig. Gjør man først dét er veien kort til at man lar være å åpne regningene ettersom man vet hva som venter nede i konvolutten. Det er derfor viktig at man rydder opp i dette før problemer som dette inntreffer. Poenget er at man må holde hodet over vann, og når man begynner å miste kontrollen over denne gjelden tar det ikke veldig lang tid før man har inkassovarsler i posten, og derifra er det virkelig kort til betalingsanmerkningene begynner å hope seg opp – og da kan man ha ødelagt for seg selv i mange år fremover.

Å kontakte en bank og be om hjelp til dette vil derfor være en god løsning og du vil dermed kunne få refinansieret denne gjelden, og i det legger vi at du får ta opp et lån som er stort nok til å nedbetale den kostbare gjelden din. I tillegg til at du da får et billigere lån får du også samlet alle regningene dine under én post, og da føles det enklere for deg å holde kontrollen – naturligvis.

Vent derfor ikke med å ta tak i de problemene du måtte ha, og ta tak i din egen situasjon jo før jo heller – det kan bli en tøff tid, men i tøffe tider kreves tøffe tiltak.

Du her din egen herre og du har selv ansvaret for din personlige økonomi – du har dermed også ansvaret for å rydde opp i den situasjonen du har havnet i. Det krever dedikasjon, innsats og disiplin, men dette vil være helt nødvendig for at du skal komme deg på fote igjen.

Les også denne artikkelen om hvorfor så mange nordmenn er svartelistet i dag.