For deg som vil trade

Home / Uncategorized / For deg som vil trade

Først av alt: vi skjønner at det kan være fristende å kaste seg på den nye tradingbølgen som har begynt å innta landet, og det vi snakker om er selvsagt cfd handel på nett. Dette er nå så enkelt og så tilgjengelig at absolutt alle sammen kan gjøre det! Man trenger ingen formelle godkjenninger av noe som helst slag, og det er derfor bare å finne seg en plattform hvor man kan gjøre handlene sin på.

At det er fristenede er ikke så veldig rart, spesielt ikke med tanke på den kolossale avkastningen man kan skaffe seg i løpet av svært kort tid. Når man i tillegg vet at man ikke trenger å legge så mye penger i hver handel og fortsatt kan tjene stort, så er det klart at dette blir forlokkende for mange. Vi ber dere imidlertid huske på at når muligheten for avkastning er stor så er også muligheten for tap det samme, og så lenge man er klar over dette så er det egentlig greit. Vi har dog litt erfaring med dette og kan si så mye som at man ofte må erfare hvordan dette fungerer og oppleve hvor fort man kan tape penger. Start i alle fall med lave beløp hvis dette er helt nytt for deg.

Så til et godt råd. I starten anbefaler vi at du holder deg unna teknisk analyse og slike ting med mindre du har stor kunnskap om dette. Markedet fungerer i mange tilfeller svært enkelt, og det kan faktisk holde å følge med på nyhetene og det som skjer der. Når et selskap leverer dårligere tall enn forventet kan du regne med at kursen synker. Da har du noen minutter på deg til å plassere dine penger i en slik handel for husk at du kan tjene penger på nedadgående markeder også, og det er dette som gjør cfd handel så spennende!

Det kan også være greit å ikke være så utålmodig – vent til de gode mulighetene dukker opp og vent til du er rimelig sikker før du setter penger på en handel. Hvis du er ute etter å gamble kan du heller gjøre det på et casino.