Avbetaling på kredittkort

Home / Uncategorized / Avbetaling på kredittkort

Enkelte nordmenn som bruker kredittkort ønsker å bruke dette aktivt og faktisk også betale ned gjelden sin på såkalt avbetaling. Det innebærer at man bruker tid utover den rentefrie perioden når man skal betale ned på kortet sitt. Dette kan bli kostbart, litt avhengig av hvor mye man er skyldig, og man bør i alle fall ha et kredittkort som er så billig som mulig.

Når vi sier et kredittkort som skal være billig så mener vi naturligvis den effektive renten. Jo lavere denne er jo lavere vil terminbeløpene bli, og jo mer penger sparer du! Men det er ikke bare renten som avgjør om et kredittkort er dyrt eller ikke. Husk også på at det kommer termingebyrer og andre kostnader som årsavgifter og lignende. Dette er med på dra opp den totale prisen og vi vil som sagt at dette skal være så rimelig som mulig.

Det kan være vanskelig å finne det rette kortet, men hvis du er litt aktiv i letingen skal du nok til slutt klare å plukke opp et kort som passer for deg. Hvis du besøker den lenken vi publisere lenger opp i artikkelen kan du finne god hjelp der.

Stå på, men husk å være forsiktig med kreditten! Det er et lån som skal betales tilbake, det må du aldri glemme.