Å jobbe seg opp

Home / Uncategorized / Å jobbe seg opp

Vi har tidligere skrevet en artikkel om cfd handel og hva denne formen for finansiell aktivitet innebærer. Hvis du har lest det stykket så vet du følgende om cfd handel: det er potensielt meget profitabelt og det er meget risikabelt!

Men: med godt risikohåndtering og pengehåndtering kan du som helt fersk trader jobbe deg opp fra små beløp til en velfylt tradingkonto på bare noen få måneder – tålmodighet er nøkkelen for enhver trader.

Interessert i trading? Sjekk artikkelen her.

Nå skal vi forklare deg hva vi tenker her: med mindre du har erfaring som trader eller vet veldig mye om valuta eller et annet finansielt marked, så vil vi advare deg mot å bli for selvsikker. Som sagt er dette veldig risikabelt og mye av dette skyldes naturligvis giringen i produktet. Giringen forstørrer både gevinst og tap, så her gjelder det virkelig å ha satset på rett hest. Som uerfaren trader går du derfor ikke med 100.000 kroner på din tradingkonto for deretter å slå deg løs. Da ber du om bråk!

Start gjerne med en tusenlapp eller to. Lær deg de fundamentelle tingene med trading og se hvordan markedet fungerer. Få noen erfaringer og kanskje noen smeller også. Opplev hvor frustrerende det kan være å gjøre feilvurderinger. Alt dette vil være gull verdt for deg senere, og kanskje vil du oppleve flere måneder med tap, men så lenge de i starten er små så gjør det ingenting. All erfaring er god erfaring.

Lag deg din egen utfordring: doble pengene du har på tradingkontoen din! Klarer du det er det en fantastisk bragd, og når du har lyktes med det: prøv på nytt! Husk at med en giring på 25x i handlene så blir den prosentvise avkastningen stor på meget kort tid hvis man treffer riktig, så dette er langt fra noen umulighet – det er en utfordring!